CONSULTATION DISCOVERY
€85
Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huid conditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.
YOUTH RESET
€120
Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.
MOISTURE BOOST
€120
Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.
COMFORT CALM
€120
Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.
RADIANCE REVEAL
€120
Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.
VITAMIN TOUCH (ZONDER DF)
€95
Luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektrosonische stroom.
FROWN
€50
Een unieke peptide mix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.
EYE
€50
Combineert onze krachtige peptidencomplexen met hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.
TEXTURE
€50
Een intensieve combinatie van de 3 technologieën van Environ: Dual elektro-sonic, cool peel en microneedling verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.
EVEN TONE
€50
De krachtige combinatie van vitaminen A, C en Alfahydroxizuren is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helder wordt.
FILLER
€75
Deze revolutionaire gelaatsbehandeling werd speciaal ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de jeugdige uitstraling een vollere look van bepaalde zones, zoals oogcontour en de wangen, te herstellen.
BLEMISH ACNE
€75
Behandelt doelgericht de acne probleemzone door exfoliërende zuren, en biedt zo een oplossing voor de onzuivere huid met ontstekingen.
ROSACEA
€75
Behandelt doelgericht de roodheid en onstekingen door milde zuren, en biedt zo een oplossing voor de couperosehuid.
YOUTH RENEW
€115
Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.
MOISTURE BOOST
€115
Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.
DEEP CLEANSING
€115
Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.
BLEMISH CONTROL
€115
Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.
VIBRANT-C MICRO PEEL
€95
Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.
BRIGHT RECOVERY (ZONDER DF)
€115
Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.